Bir ayrılık daha

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Gelecek yeni yönetimin önünü açmak adına görevi bıraktığımızı kamuoyuna bildirmek istedim'' dedi.  Özdilek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kulüp Başkanı Hasan Akıncıo

Bir ayrılık daha
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Gelecek yeni yönetimin önünü açmak adına görevi bıraktığımızı kamuoyuna bildirmek istedim'' dedi. 
 
Özdilek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nun yapılacak genel kurulda aday olmayacağı haberini aldığında üzüntü duyduğunu, bu nedenden dolayı gelecek yeni yönetimin önünü açmak için beş yıldır görev yaptığı Medical Park Antalyaspor'dan ayrıldığını söyledi.
 
"Gelecek yönetimin önünü açmak adına görevi bıraktığımızı kamuoyuna bildirmek istedim" diyen Özdilek, daha sonra kapsamlı bir açıklama yapacağını kaydetti.
 
Pro lisans kursuna katıldığını, geldiğinde böyle bir şey ile karşılaştığını dile getiren Özdilek, şöyle konuştu:
 
"Eğitim 2 Haziran'da bitecek. Özellikle yerel medya ile oturup bu sezon ve geçirdiğimiz son beş sezonun değerlendirmesini yapacağız. Ben sadece küçük bir beyanatımı kamuoyu ile paylaşmak istedim. Bu süreçte Antalyaspor'a başarılar diliyorum. 2 Haziran'dan itibaren kendi adıma kapsamlı, genel bir değerlendirme yapacağım.''
 
 
Özdilek, Medical Park Antalyaspor'da 2008-2009 sezonunda teknik direktörlük görevine getirilmişti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor