Bir Ankara hikayesi; Fuat Ç.

Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Orduspor, 1-0 öne geçtiği maçta Başkent ekibi Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği sahasında Orduspor'u 1-0 geri düştüğü maçta müthiş bir geri dö

Bir Ankara hikayesi; Fuat Ç.

Spor Toto Süper Lig 15. hafta maçında Orduspor, 1-0 öne geçtiği maçta Başkent ekibi Gençlerbirliği'ne 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği sahasında Orduspor'u 1-0 geri düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşle 3-1 mağlup etti.

Bu sezon evinde ilk kez Galatasaray'a puan kaybeden ve birbirinden zorlu rakipleri sahasında yenmeyi başaran Gençlerbirliği, son haftalarda kötü günler geçiren Orduspor'u sahasında ağırladı.

Konuk ekip Orduspor'da Emmanuel Culio'nun 47. dakikada attığı golle 1-0 geriye düşen Başkent temsilcisi, oyundan düşmedi. 50. dakikada başarılı futbolcusu Yasin Öztekin'in golü ile eşitliği sağlayan Gençlerbirliği, 59. dakikada Herve Tum'un attığı kafa golü ile 2-1 öne geçen taraf oldu. Öne geçen Gençlerbirliği bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alırken karşılaşmanın uzatma anlarında Ordusporlu Yalçın Ayhan'ın kendi kalesine attığı golle skor 3-1 oldu ve Gençlerbirliği farkı 2'ye çıkardı.

Karşılaşmada başka gol olmaynıca mücadele 2-1 Gençlerbirliği'nin galibiyeti ile sona erdi. Böylece kırmızı siyahlılar 4 maçlık galibiyet hasretini sonlandırırken Orduspor ise 3 puan özlemini 8 maça çıkarmış oldu.

Öte yandan konuk ekip Orduspor, bu yenilginin ardından oynadığı son 5 lig maçından da sahadan yenik ayrılmış oldu.

Bu galibiyetin ardından Gençlerbirliği puanını 19'a çıkardı ve 10. sıraya yükseldi. Orduspor ise 17 puanla 13. sıraya geriledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor