Bir 2.'lik, 2 tane de 3.'lük kazandılar

Çorumda yapılan Wushu Karadeniz Bölge şampiyonasına Altın Yumruk Spor Kulübü damga vurdu.29 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Wushu Minikler ve Yıldızlar Karadeniz Bölge Şampiyonasına Trabzon’dan sadece Altın Yumruk Spor Kulübü katıl

Bir 2.'lik, 2 tane de 3.'lük kazandılar

Çorumda yapılan Wushu Karadeniz Bölge şampiyonasına Altın Yumruk Spor Kulübü damga vurdu.

29 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında Çorum’da düzenlenen Wushu Minikler ve Yıldızlar Karadeniz Bölge Şampiyonasına Trabzon’dan sadece Altın Yumruk Spor Kulübü katıldı.  

Şampiyonaya  15 sporcu ile katılan Altın Yumruk Spor Kulübü ilk günde 1 ikincilik, 2 tane de üçüncülük elde etti. 1 Temmuz’da (yarın) 11 tane final oynayacaklarını ifade eden Wushu Milli Takım Antrenörü ve Altın Yumruk Spor Kulübü Antrenörü İskender Oflu, kendilerine destek veren herkese sonsuz teşekkür etti. Oflu, “Çorum’da Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek için mücadelemizi veriyoruz. Bugün yapılan turnuvalarda Metehan Usta ile 2.’lik, Ayça Türkoğlu ve Feyza Öztürk ile de 2 tane 3.’lük elde ettik. Yarın ise 11 tane sporcumuzla ter dökeceğiz. Bize bu konuda yardımcı olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor