Bilic az kalsın bırakıyordu!

26 Haziran'da resmen Beşiktaş'ın başına getirilen Slaven Bilic, geçtiğimiz salı günü yani 16 Temmuz'da görevini bıraktı.İşte Beşiktaş'ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…ÖZEN GÖRÜŞTÜHikayenin ucu tem

Bilic az kalsın bırakıyordu!

26 Haziran'da resmen Beşiktaş'ın başına getirilen Slaven Bilic, geçtiğimiz salı günü yani 16 Temmuz'da görevini bıraktı.

İşte Beşiktaş'ın canını çok yakan menajerlerden hala kendini kurtaramadığını gözler önüne seren o olaylar…

ÖZEN GÖRÜŞTÜ

Hikayenin ucu temmuz ayının başına kadar uzanıyor. Futbol direktörü Önder Özen ile transfer konusunda görüşen siyah-beyazlıların çiçeği burnunda teknik direktörü Slaven Bilic, orta saha için düşünülen isimlere beğendiği bir oyuncuyu, Atiba Hutchinson'ı ekliyor. Özen de birkaç gün sonra Hutchinson için bazı ön görüşmeler gerçekleştiriyor.

İLGİNÇ TESADÜF

Konumuza dönersek, geride kalan hafta başında Bilic, Kanadalı oyuncunun alınması konusunda ısrarcı olduğunu dile getiriyor. Bu istek transferler için kaynak arayışındaki başkan Fikret Orman'a kadar geliyor. Nakit sıkıntısı yaşayan kulübün her kuruşunun hesabını yapan Orman, Hutchinson hakkında araştırmalar yaptırınca ilginç bir gerçek ile karşılaşıyor. Başkan Orman, hem Bilic'in hem de Hutchinson'ın menajerliğini yapan Darko Nejasmic ile birlikte çalıştığı Danimarkalı eski futbolcu Niclas Jensen'in hakkında ortaya ilginç iddialar atıldığını öğreniyor. İkilinin geçen sezon başında Vedran Corluka ile Dame N'Doye'nin Bilic'in eski takımı L. Moskova'ya transferini gerçekleştiren isimler olduğu ve bu menajerlerin transferlerden 1.9 milyon Euro komisyon aldığı öğreniliyor. Michael Eneramo'nun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajer Ertan Göksu'nun Beşiktaş'ın Almanya kampına girmesine izin verdiği için pişman olan Fikret Orman, yeni bir menajer krizinden endişe duyarak biraz da geçtiğimiz sezonlarda yaşananlardan ders alıp, Hutchinson konusunda rahatsızlık duyuyor. Ve Orman Hutchinson'ın transferini engelliyor.

İPLER KOPUYOR!

Slaven Bilic, Orman'ın istediği futbolcuya şerh koyduğunu öğrenince üzülüyor, bu muhalefetin nedeninin kendisi için Doğu Avrupa'da futbolcu izleyen yakın arkadaşı Darko Nejasmic olduğunu öğrendiğinde ise öfkeleniyor ve "Çok üzgünüm, bana güvenilmeyen yerde çalışamam" diyerek Avusturya kampının başlamasının hemen bir gün önce yöneticilere istifasını vereceğini iletiyor. Başkan Fikret Orman bu gelişmeye sessiz kalırken Bilic ile konuşan yöneticiler Hırvat hocayı kalmaya ikna ediyorlar ve istifa dilekçesi başkanın önüne gelmeden krizi durduruyorlar. Beşiktaş'ta şimdilik sessiz bir bekleyiş var ancak özellikle Önder Özen'in bu gelişmelerden rahatsız olduğu kulislerde giderek daha yüksek sesle konuşuluyor.

Beşiktaş Kulübü, bugün basında çıkan teknik direktör Slaven Bilic'in istifa etmeye niyetlendiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmasını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler