Bilgin başkanlığında 6 yıl geride kaldı

 Türkiye Eskrim Federasyonunun Trabzonlu, Müminhan Bilgin başkanlığında 6. yılını geride bıraktı. Başkan Bilgin, 10 Ocak 2007 tarihinde göreve gelmiş ve bu seçimden sonra iki seçim daha kazanarak 3. dönemde de Türk eskrimini yönetme yetkisini almıştı10Oca

Bilgin başkanlığında 6 yıl geride kaldı

 

Türkiye Eskrim Federasyonunun Trabzonlu, Müminhan Bilgin başkanlığında 6. yılını geride bıraktı. Başkan Bilgin, 10 Ocak 2007 tarihinde göreve gelmiş ve bu seçimden sonra iki seçim daha kazanarak 3. dönemde de Türk eskrimini yönetme yetkisini almıştı

10Ocak 2013 tarihi, yani dün Müminhan Bilgin başkanlığındaki Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 6 yılı geride kaldı. 10 Ocak 2007 tarihinde gerçekleştirilen genele kurulda yapılan oylamada Federasyonumuzun eski başkanlarından Erol Bülbül ile yarışan ve 70 oya karşılık 72 oyla ilk kez Türkiye Eskrim Federasyonu başkanlığına seçilen Trabzonspor eski yöneticisi  Müminhan Bilgin, sonraki iki seçimde de delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak üst üste 3. Kez başkan seçildi.

Başkan Bilgin, 10 Ocak tarihinin Türk eskrimi adına dönüm noktası olduğunu dile getirerek, “Allah’a şükürler olsun ki, dolu dolu ve her birinde ayrı hizmetlere ve başarılara imza attığımız 6 yılımızı bugün geride bıraktık. Şu ana kadar 3 farklı yönetim ile çalışma imkanı buldum.

Birlikte çalıştığım arkadaşlarım hep eskrim sporuna bir taş daha koyup, çıtayı yükseltme hedefini güttüler. Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca, ilk günden bugüne geçirdiğimiz 6 yıllık dönemde 3 ayrı genel kurulda oy sayımızı katlayarak arttıran ve bize güvenini ortaya koyan değerli delegelerimize de teşekkürü bir borç biliyorum. 6 yılda Türk eskrimine çağ atlatan bu yönetim anlayışımızın bundan sonra da devam edeceğini belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor