Bilet fiyatları düştü

TFF 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor’da Yönetim Kurulu bilet fiyatlarında indirime gitti. Pazar günü saha ve seyircisi önünde Karşıyaka’yı ağırlayacak Giresunspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Zorlu 90 dakika öncesi Gire

Bilet fiyatları düştü

TFF 1. Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Giresunspor’da Yönetim Kurulu bilet fiyatlarında indirime gitti.

 Pazar günü saha ve seyircisi önünde Karşıyaka’yı ağırlayacak Giresunspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Zorlu 90 dakika öncesi Giresunspor yönetim kurulu önemli bir karar alarak Karşıyaka maçı bilet fiyatlarını indirdi.

Buna göre Yönetim Kurulu, Kale Arkası Tribün 1 lira, Maraton Tribünü 3 lira ve Kapalı Tribün fiyatını 10 lira olarak belirledi.

Giresunspor Yönetim Kurulu taraftarları hafta sonu Atatürk Stadyumu'na davet ederek, yeşil-beyazlıların stadyumu doldurmalarını istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor