Bikoko ve İlyas'a yol göründü

  Erzurum'da süren Rizespor kampına katılmayarak fiyat artırımı isteyen Rizespor'un sözleşmeli oyuncuları Bikoko ve İlyas gözden çıkartıldı. Yeşil-mavili ekibin yönetim kurulu her iki oyuncu için yüzde 50 artırıma giderken bu oyuncuların fiyatları beğenme

Bikoko ve İlyas'a yol göründü

 

 

Erzurum'da süren Rizespor kampına katılmayarak fiyat artırımı isteyen Rizespor'un sözleşmeli oyuncuları Bikoko ve İlyas gözden çıkartıldı. Yeşil-mavili ekibin yönetim kurulu her iki oyuncu için yüzde 50 artırıma giderken bu oyuncuların fiyatları beğenmemesi üzerine iki oyuncu da gözden çıkartıldı. Yönetim kurulu önümüzdeki hafta toplanarak iki oyuncu hakkında karar verecek.

 

bikoko.jpg

Severin Brice Bikoko

 

PARAYI GETİRSİN GİTSİNLER

Rizespor Yönetim Kurulu İlyas'tan 500 milyar getirmesini isterken önümüzdeki günlerde yapılacak olan toplantıda Bikoko'nun bedelinin konacağı belirtildi. Yönetim kurulu ayrıca Bikoko'nun yerine önceki sezon Adanaspor'da oynayan ve serbest kalan Yaser'i transfer etme çalışmalarına başladı.

 

ilyas_cakmak.20120713183347.jpg

İlyas ÇAKMAK

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor