Beyazlı Tahkim kararı değişebilir

 TFF yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı açıklama yaptı. Beyazlı Tahkim Kurulunun yeni delllerin ortaya çıkması durumunda kararının değiştirebileceğini söyledi.Beyazlı " Türkiye futbol federasyonu şike ilgili karar verdi. Ancak Bu konu kapanmadı.UEFA dis

Beyazlı Tahkim kararı değişebilir

 TFF yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı açıklama yaptı. Beyazlı Tahkim Kurulunun yeni delllerin ortaya çıkması durumunda kararının değiştirebileceğini söyledi.

Beyazlı " Türkiye futbol federasyonu şike ilgili karar verdi. Ancak Bu konu kapanmadı.UEFA disiplin komitesi 4 müfettişle bu olayı inceletti  Tahkim Kurulu Anayasal bir kurumdur Ama yeni delilre ortaya çıkarsa iş başa dönebilir. Bu nedenle UEFA Yargıtay’ı beklemedi. Çünkü o dava ceza davası.İkisi ayrı şeyler. Türkiye futbol federasyonuda Yargıtüay kararlarını beklemeden ceza verdi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler