Beyaz forma ilgi odağı oldu

Gelecek sezon hem ligde hemde avrupa mücadele edecek olan bordo-mavilileri taraftarları forma satışında yalnız bırkamıyor. Kombine biletlere ilgi ise geçen yıla oranla daha az.Trabzonspor'un yeni formalarının satışının geçen sezona oranla daha iyi olduğu

Beyaz forma ilgi odağı oldu

Gelecek sezon hem ligde hemde avrupa mücadele edecek olan bordo-mavilileri taraftarları forma satışında yalnız bırkamıyor. Kombine biletlere ilgi ise geçen yıla oranla daha az.

Trabzonspor'un yeni formalarının satışının geçen sezona oranla daha iyi olduğu öğrenilirken, TS Clup mağazalarında  3 farklı kreasyon şeklinde satışa sunula formaların satışı geçen yıla oranla 2 kat arttı.

 

 

forma3.jpg

 BEYAZ FORMAYA BÜYÜK İLGİ

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'in "Bu yıl ağırlıklı olarak beyaz forma giyeceğiz" demesi üzerine ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in de "Tüm formalarımız güzel ancak beyazı daha çok beğendim. Çünkü biz temiziz" ifadelerinden sonra beyaz forma ilgi odağı oldu.

TS CLUP'larda  tüm formaların satışı sürerken  beyaz forma daha revaçta . Geçen yıl 15 bine yakın  forma satılırken bu sezon satışları ikiye katlayan bordo-mavililerin artık satın aldıkları formalara anında isim de yazdırılabiliyor.

TS Clup'ta satışlar beklenin üstünde gerçekleşirken bordo mavililer yeni bir sipariş daha vermeye hazırlanıyor.

 KOMBİNE SATIŞI HAREKETLENDİ

 TS Clup Sadri Şener Merkez binasında satışı yapılan Kombine biletlere de ilgi artmaya başladı. Satışa çıktığı ilk günlerde durgunluk gösteren ve 800 adet satılan kombinelerde şuan itibariyle de rakam 2 binlere ulaştı

Trabzonspor geçen sezon 13 bin civarında kombine bilet satışı yapmıştı.

 

Haber: Uğur İsmail UĞURLU/Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor