Beşirli'de şampiyonluk sevinci!

Beşirlispor’a İki yılda iki şampiyonluk yaşatan  Başkan Semih Sarıalioğlu büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Başkan Sarıalioğlu  Beşirlispor’un Bölgesel Amatör Lige çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek”  Başarımızda emeği olan yönetim, tek

Beşirli'de şampiyonluk sevinci!

Beşirlispor’a İki yılda iki şampiyonluk yaşatan  Başkan Semih Sarıalioğlu büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Başkan Sarıalioğlu  Beşirlispor’un Bölgesel Amatör Lige çıkmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ederek”  Başarımızda emeği olan yönetim, teknik ekip, oyuncu ve Beşirli halkına ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi daha çok çalışma zamanı.  Yeni yılda yeni hedeflere koşacağız” dedi.
 

sar.20130520112026.jpg

Çok daha zorlu bir yola girdiklerinin altını çizen Sarıalioğlu “ Sorumluluklarımız bir kat daha arttı. Birlik ve beraberliğimizi sağlayabilirsek söz veriyorum yeni yılda da hedefimiz şampiyonluk olacak. Beşirli bunu fazlasıyla hak ediyor. Güç birliği yaptığımız takdirde hiçbir engel aşılmayacak değildir” diye konuştu.


Beşirlispor antrenörü Cengiz Tosun ise , haklı bir sevinç yaşadıklarını ifade ederken  “İşimizin kolay olmadığını biliyorduk , ona göre hazırlığımızı yaptık. Maçta bize yakışır bir şekilde mücadele ettik ve hak ettiğimiz galibiyetle sahadan ayrıldık.  Başkanımı, teknik ekibimi , oyuncularımı e bize destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Bu takım her şeyin en iyisine layık.” Dedi.

Öte yandan 22 Haziran’da şampiyonluk gecesi düzenleyecek olan Kırmızı-Beyazlılar Beşirli halkının desteğini istedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler