Beşiktaş'ta Trabzon alarmı!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk haftasında kendi sahasında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş, ara vermeden Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde basına kapal

Beşiktaş'ta Trabzon alarmı!

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun ilk haftasında kendi sahasında Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Beşiktaş, ara vermeden Trabzonspor maçı hazırlıklarına başladı.

 

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Tayfur Havutçu yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda dünkü maçta görev alan oyuncuların, yenilenme çalışmasıyla günü tamamladıkları bildirildi.

 

Diğer futbolcuların ise istasyon ve pas çalışmalarının ardından yarım sahada çift kale maç oynadıkları ve idmanın şut çalışmasıyla tamamlandığı ifade edildi.

 

Siyah-beyazlı takımda bir süredir tedavisi devam eden Cenk Gönen'in ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptığı açıklandı.

 

Bu arada Beşiktaş, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor