Beşiktaş'ta sistem değişecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçında oynamayacak olmasından dolayı yeni bir sistem arayışına girdi. Deneyimli teknik adam golcü oyuncunun pozisyonunda oynayacak ismi belirlemeye çalışıyor. Süper Final'in ikinci maçınd

Beşiktaş'ta sistem değişecek

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ın Beşiktaş maçında oynamayacak olmasından dolayı yeni bir sistem arayışına girdi. Deneyimli teknik adam golcü oyuncunun pozisyonunda oynayacak ismi belirlemeye çalışıyor.
 

Süper Final'in ikinci maçında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Trabzonspor, haftalardır süren galibiyet özlemine son vermeyi hedefliyor.

 

Bu maçın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş,  Burak Yılmaz'ın yokluğunda forvete koyacağı isim üzerinde duruyor. Golcü oyuncudan yoksun olarak siyah-beyazlı takım karşısına çıkacak olan bordo-mavililerde, yeni sistem üzerinde duran deneyimli teknik adam, uzun  süreden beri kullanmadığı  4-4-2 sistemiyle rakibi karşısına çıkması bekleniyor. Antrenmanlarda Halil Altıntop ve Adrian ikilisi ileride kullandığı gözlenen Güneş'in orta alanda ise Zokora ve Colman'ın görev vermesi bekleniyor.

 

Fenerbahçe maçında forma giyemeyen Volkan Şen'in her geçen gün yükselen grafiği dikkat çekerken hırsı ile de Güneş'in beğenisini kazanıyor. Beşiktaş maçında bu oyuncuyu orta sahanın sağından forma giymesine kesin gözüyle bakılırken, Olcan'ı ise sol tarafta kullanması bekleniyor.

 

Orta saha ve kanatlarıyla ileri uca destekleyen bir yapı ile sahaya çıkmayı planlayan deneyimli teknik adamın ilk yaptığı antrenmanda aldığı olumlu sonucun diğer çalışmalarda da yansıması halinde bu sistem ile Beşiktaş karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Güneş'in savunmada ise Serkan, Giray, Mustafa ve Cech şans vermesi bekleniyor.


Trabzonspor,'un 2-0 kaybettiği Fenerbahçe maçında ilk on birde şans bulan Alanzinho ve Celustka'nın Beşiktaş maçında teknik direktör Şenol Güneş tarafından kulübede oturturulması bekleniyor.

 

Burak Yılmaz'ın yokluğunda alışıla-gelmiş sistem yerine farklı bir sistem ile rakibi karşısına çıkması beklenen bordo-mavililerde iki oyuncunun bu kez yedek soyunması bekleniyor. Şenol Güneş'in oyunun sıkışması halinde B planı olarak Alanzinho ve Celustka'yı ikinci yarıda kullanabileceği belirtiliyor.



 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler