Beşiktaşlı iki futbolcuyu istiyor

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş'tan Holosko ve Hilbert'i takımında görmek istiyor. 4 sezon aradan sonra mutlu sona ulaşan Çaykur Rizespor, Süper Lig'e iddialı girdi! Teknik direktör Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda dış

Beşiktaşlı iki futbolcuyu istiyor

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş'tan Holosko ve Hilbert'i takımında görmek istiyor.
 
4 sezon aradan sonra mutlu sona ulaşan Çaykur Rizespor, Süper Lig'e iddialı girdi! Teknik direktör Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda dış transferde ilk teklif siyah-beyazlı Holosko ve Hilbert'e yapıldı... 
 
PTT 1. Lig'de ikinci olarak Süper Lige yükselen Çaykur Rizespor, Süper Lig'de de yola Mustafa Denizli ile devam edecek. Sezonun bitimiyle birlikte İstanbul'a gelen ve yönetim ile sık sık görüşen Mustafa Denizli yeni sezon planlamasını yaparken alınması gereken oyuncuların isimlerini de yöneticilerle paylaşıyor. O isimlerden ikisi ise Denizli'nin Beşiktaş'ta birlikte şampiyonluk yaşadığı Filip Holosko ile çok isteyerek aldırdığı ancak birlikte çalışamadığı Roberto Hilbert. 
 
DEPETRIS'İN KEFİLİ! 
 
Teknik Direktör Mustafa Denizli, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde Filip Holosko'nun performansından memnun kalırken, 2008-09 sezonunda şampiyonluğu birlikte kucaklamışlardı. Sezonun devre arasında Slovokya'dan transfer edilen Depetris için de Holosko'dan bilgi almıştı. Beşiktaş ile yollarının ayrılması söz konusu olan Holosko'nun da bu transfer için 'yeşil ışık' yaktığı gelen haberler arasında. 
 
RİZE'YE KISMET 
 
Deneyimli teknik adamın bir önemli transfer isteği ise Roberto Hilbert… Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde alınması için çok ısrar eden ancak sağlık sorunları sebebiyle siyah-beyazlıları bırakan Mustafa Denizli, Alman oyuncuyla çalışma fırsatı bulamamıştı. Hilbert için tek engel oyuncunun transferi konusunda Rizespor'un Kasımpaşa ile çekişmesi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler