Beşiktaş'ın yeni hocası o mu olacak?

Trabzonspor'un kongre sürecinde adayların koz olarak kullandığı transfer döneminde teknik direktör isimleride anılıyordu. Ortaya atılan iddiaların biri de  Alman teknik direktör Felix Magath'ın Trabzonspor'un başına geçebileceği şeklindeydi. Bu iddialar o

Beşiktaş'ın yeni hocası o mu olacak?
Trabzonspor'un kongre sürecinde adayların koz olarak kullandığı transfer döneminde teknik direktör isimleride anılıyordu. Ortaya atılan iddiaların biri de  Alman teknik direktör Felix Magath'ın Trabzonspor'un başına geçebileceği şeklindeydi. Bu iddialar ortada dolaşırken yeni hoca arayışında olan Beşiktaş atağa kalktı ve tecrübeli hocayla görüşmeye karar verdi.
 
Başkan Orman, futbol direktörü Önder Özen'in de onay verdiği Alman çalıştırıcıyla görüşmek üzere bugün yurtdışına çıkıyor
 
Samet Aybaba ile yolların ayrılmasından sonra hoca adı birçok teknik direktör adayıyla anılan Beşiktaş'ta yönetim Felix Magath isminde karar kıldı. Siyah-Beyazlı takımda daha önce de adı gündeme gelen tecrübeli çalıştırıcı için Başkan Fikret Orman'ın pazarlık masasına oturmak üzere bugün Almanya'ya gideceği öğrenildi.
 
Orman ve kurmaylarının kulüp futbol direktörü Önder Özen ile yaptıkları görüşmelerin ardından takımı bir Alman hocanın çalıştırması yönünde karar kıldıkları ifade edildi. Daha önce Brezilyalı Arthur Zico'yu hedeflenen futbol yapısına uymadığı için reddeden Özen'in otoriter yapısıyla tanınan Magath'a ise onay verdiği ifade edildi.
 
Alman çalıştırıcıyla bugün bir araya gelmesi beklenen Orman'ın Beşiktaş'ın mali yapısı ve gelecek planlamasıyla ilgili kapsamlı bir dosyayı da Magath ile paylaşacağı dile getirildi.
 
 
Felix Magath
Doğum Tarihi: 26 Haziran 1953
Doğum Yeri: Aschaffenburg (Almanya)
Uyruk: Almanya
 
Yönettiği takımlar
 
Sezon    Takım    
1995-97    Hamburg
1997-98    Nürnberg
1998-99    Werder Bremen
1999-01    E. Frankfurt
2001-04    Stuttgart
2004-07    Bayern Münih
2007-09    Wolfsburg
2009-11    Schalke
2011-12    Wolfsburg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor