Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu

Mustafa Denizli ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, deneyimli teknik adam Samet Aybaba ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı kulübün Aybaba ile 4 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşikta, Same

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu

Mustafa Denizli ile anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, deneyimli teknik adam Samet Aybaba ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı kulübün Aybaba ile 4 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi.

 

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşikta, Samet Aybaba ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada "Teknik Direktörlük konusunda Samet Aybaba ile görüşmelere başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

 

Daha önce bir çok yabancı teknik adam ile görüşen ancak ortaya çıkan ekonomik tablodan dolayı tüm görüşmeleri askıya alan siyah-beyazlı yönetim son olarak da Mustafa Denizli ile masaya oturmuştu.

 

Denizli'nin sunulan şartları kabul etmemesinin ardından rotasını bu kez de Samet Aybaba'ya çeviren siyah-beyazlı yönetim, deneyimli teknik adam ile 2 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşma sağladı. 

 

Başkan Fikret Orman'ın da Samet Aybaba ismine sıcak bakmasının ardından Aybaba ile pazarlık masasına oturan yöneticilerin, ekonomik şartların da uygun olmasından dolayı bu yönde bir karar verdiği öğrenildi.

 

Beşiktaş'ın başına geçmek için hiçbir ön şartı olmayan ve yola genç kadroyla devam edilmesi konusunda yönetime 'tamam' diyen Aybaba'nın yardımcısı olarak da eski Beşiktaşlı futbolcular Recep Çetin ve Ulvi Güveroğlu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor