Beşiktaş'ı korkuttuk!

Trabzon’un kalecisi Tolga Zengin, Inter maçındaki oyun ile Beşiktaş’ın gözünü korkuttuklarını belirtti ve “Zaten hocaları Carvalhal de bizim çok tehlikeli olduğumuzu söyledi” diye ekledi!Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Inter gibi bir takıma kök söktürmes

Beşiktaş'ı korkuttuk!

Trabzon’un kalecisi Tolga Zengin, Inter maçındaki oyun ile Beşiktaş’ın gözünü korkuttuklarını belirtti ve “Zaten hocaları Carvalhal de bizim çok tehlikeli olduğumuzu söyledi” diye ekledi!

Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Inter gibi bir takıma kök söktürmesine karşın sahadan beraberlikle ayrılan Trabzonspor, bu maçı bir kenara bırakıp rotayı hafta sonunda oynayacağı Beşiktaş maçına çevirdi.

Süper Lig’de sezonun ilk büyük mücadelesine çıkacak olan Fırtına’nın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin ise, Siyah-Beyazlılar’ı yeneceklerini iddia etti.

Inter karşısında ortaya koyulan performans ile Beşiktaş’a korku saldıklarını açık yüreklilikle ifade eden deneyimli eldiven “Inter maçı bizim hiç de hafife alınacak bir ekip olmadığımızı gösterdi. O maçı Beşiktaş’ın teknik direktörü Carlos Carvalhal de izledi ve bizim çok iyi ve çok tehlikeli bir takım olduğumuzu o da söyledi. Şu anda iyi bir ivme yakaladık ve bu hızla, bu moralle önümüze kim gelirse gelsin gözünün yaşına bakmayız” diye konuştu.

Kartal’ın da çok iyi bir ekip olduğunu ve etkili oyunculara sahip olduğunu belirten Tolga Zengin “Beşiktaş’ın Galatasaray’a karşı oynadığı futbol da hala hafızalarda. İyi ve etkili bir takım. Ancak şu anda bizdeki hava ve atmosfer çok farklı. Rakibimizin tek artısı bizden daha çok dinlenmiş vaziyette maça çıkacak olması. Her ne olursa olsun kazanamya yakın olan taraf biziz” ifadelerini kullandı.

Devler Ligi’ndeki son durumlarını da değerlendiren Tolga “7 Aralık’ta Lille ile belki de tarihimizdeki en kritik maçı oynayacağız. Matematik hesabı yapmak istemiyorum ancak istediğimizi alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor