Beşiktaş yöneticileriyle buluşacak

Başkan Şener, bugün saat 12.30’da Bodrum’dan kardeşi Sani Şener’in özel uçağıyla Trabzon’a gelecek. Bu akşam Süper Final maçında Avni Aker Stadı’nda Beşiktaş’ı konuk edecek olan Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Sadri Şener, bugün saat 12.30’da Bodrum’dan kard

Beşiktaş yöneticileriyle buluşacak

Başkan Şener, bugün saat 12.30’da Bodrum’dan kardeşi Sani Şener’in özel uçağıyla Trabzon’a gelecek.

 

Bu akşam Süper Final maçında Avni Aker Stadı’nda Beşiktaş’ı konuk edecek olan Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Sadri Şener, bugün saat 12.30’da Bodrum’dan kardeşi Sani Şener’in özel uçağıyla Trabzon’a gelecek.

 

Saat 13.00’da Beşiktaş yöneticileriyle buluşacak olan Başkan Şener, Trabzon’dan Akçaabat’a geçerek burada bulunan bir restorantta öğle yemeği yiyecekleri öğrenildi.

 

Bordo-Mavili takımın Kulüp Başkanı Şener, daha sonra Siyah-Beyazlı yöneticilere Trabzon’u gezdirdikten sonra Avni Aker’de maçı izlemek için protokol tribünündeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor