| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 19 Eylül 2020 21:11

Beşiktaş ve Antalyaspor yenişemedi

Beşiktaş sahasında Antalyaspor ile berabere kaldı

Süper Lig'de Beşiktaş ile Franport TAV Antalyaspor, Vodafone Park'ta karşı karşıya geldi. Karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı. 

Karşılaşmanın 33. dakikasında Beşiktaş 1-0 öne geçti. Atiba'nın gönderdiği uzun topa hareketlenen Necip Uysal meşin yuvarlağı kafayla sağ taraftan arka direğe gönderdi. Larin kaleciyi de aşan topu kafa vuruşuyla ağlarla buluşturdu: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Larin ve Vida ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Beşiktaş, 85. dakikada Gökdeniz Bayrakdar'ın golüne engel olamadı. Karşılaşmanın 77. dakikasında Nuri Şahin'in yerine oyuna giren 18 yaşındaki Gökdeniz, ilk Süper Lig maçında attığı golle Akdeniz ekibine beraberliği getirdi: 1-1.

Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı. 

Yorumlar (1)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

H
halil bilgin
5 yıl önce

Antalya nın da son dakika penaltısını yediler...