Beşiktaş-Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama

Lig Tv'nin Twitter hesabından paylaşılan bu açıklamada Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında yapılan "Gezi Parkı" tezahüratlarının yayına yansıtılmaması konusuna açıklık getirildi. Dün akşamki maçta özellikle siyah beyazlı taraftarlar "

Beşiktaş-Trabzonspor maçı ile ilgili açıklama

Lig Tv'nin Twitter hesabından paylaşılan bu açıklamada Olimpiyat Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında yapılan "Gezi Parkı" tezahüratlarının yayına yansıtılmaması konusuna açıklık getirildi.
 
Dün akşamki maçta özellikle siyah beyazlı taraftarlar "Her yer Taksim her yer direniş" şeklinde tezahüratta bulunmuş ve yayıncı kuruluşun da bu anlarda yayınının sesini kısması sosyal medyada büyük tepki uyandırmıştı.
 
İşte Lig TV'nin yaptığı o açıklama
 
"Değerli Üyelerimiz,
 
Lig TV, yaptığı yayınlarda daima doğru, tarafsız ve toplumun her kesimine eşit mesafede olma ilkesine uygun şekilde hareket etmektedir.
 
Yayın ilkelerimiz çerçevesinde, müsabaka yayınlarında tarafsızlık ilkesine uygunluk dahilinde, küfür, hakaret ve spor dışındaki söylemlerin yer aldığı tezahüratlara yer verilmemektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor