Beşiktaş rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Gelecek sezon tadilata girecek İnönü Stadı'nda oynanan son karşılaşma özelliğini taşıyan mücadeleyi siyah-beyazlılar 3-0'lık skorla kazandı.Büyük bir taraftar topluluğunu

Beşiktaş rahat kazandı

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş evinde Gençlerbirliği ile karşılaştı. Gelecek sezon tadilata girecek İnönü Stadı'nda oynanan son karşılaşma özelliğini taşıyan mücadeleyi siyah-beyazlılar 3-0'lık skorla kazandı.

Büyük bir taraftar topluluğunun önünde ve duygu yoğunluğunda oynanan maçta, Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 14. dakikada Veli Kavlak, 45. dakikada Olcay Şahan ve 73. dakikada Filip Holosko kaydetti.

Bu skorun ardından puanını 58'e çıkararak F.Bahçe'yi yakalayan Beşiktaş, 3. sırada yer aldı ve şampiyonlar Ligi potasında ligi tamamlamak adına 2. sıradaki sarı-lacivertlilerin G.Saray ile oynayacağı mücadelede puan kaybetmesini beklemeye başladı. Gençlerbirliği ise 44 puanla 8. sırada kaldı.

Süper Lig'in 34. ve son haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacakken, Gençlerbirliği ise evinde Bursaspor'u konuk edecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler