Beşiktaş 'Off'luyor...

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı takım etkisiz gözüktüğü karşılaşmada rakip kaleye 71. dakikada gönderdiği ilk şutta golü bulurken rakiplerinin play-off için puan savaşına girdi

Beşiktaş 'Off'luyor...

Spor Toto Süper Lig'de 30. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Orduspor ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı takım etkisiz gözüktüğü karşılaşmada rakip kaleye 71. dakikada gönderdiği ilk şutta golü bulurken rakiplerinin play-off için puan savaşına girdiği dönemde bir kayıp daha yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Orduspor'a konuk oldu.

19 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. Rakiplerinin play-off öncesinde puan savaşı içine girdiği dönemde siyah beyazlılar puan kaybına devam etti.

Mücadelede Beşiktaş'ın golünü 71. dakikada Edu kaydederken Orduspor'un tek golü ise 45. dakikada Stancu'dan geldi. Temposuz geçen iki yarıda Beşiktaş'ın rakip kaleye gönderdiği tek şut golle sonuçlanırken bu maçın ardından siyah beyazlıların galibiyet hasreti üç haftaya çıkmış oldu.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 50'ye çıkarırken Orduspor 39 puana yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler