Beşiktaş Manisa'yı farklı yendi

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta maçında Manisaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 4-1'lik skorla Beşiktaş oldu.Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Ricardo Quaresma, 44. dakikada Mustaf

Beşiktaş Manisa'yı farklı yendi

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta maçında Manisaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta gülen taraf 4-1'lik skorla Beşiktaş oldu.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 31. dakikada Ricardo Quaresma, 44. dakikada Mustafa Pektemek, 52. dakikada Tomas Sivok ve 79. dakikada Manuel Fernandes kaydetti. Manisaspor'un tek golü ise 56. dakikada Murat Erdoğan'dan geldi.

Deplasmanda oynadığı maçı rahat bir skorla kazanan Beşiktaş tam 9 maç sonra Manisaspor'a mağlubiyeti tattırdı. Ayrıca 13 maçta kalesinde 8 gol gören rakibine bir maçta 4 gol atmayı başardı. Siyah-beyazlılar bu önemli galibiyetle birlikte puanını 27'ye yükseltti.  Manisaspor ise 23 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor