Beşiktaş, Karabük'te maden buldu

Beşiktaş, sezonun ilk galibiyetini maden şehri Karabük'te aldı. Siyah beyazlılar, ilk yarıda bulduğu gollerle farka uzandı, 11 maçlık deplasman özlemini de sonlandırdı. Ligin 3. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, rakibiyle 11. kez karş

Beşiktaş, Karabük'te maden buldu

Beşiktaş, sezonun ilk galibiyetini maden şehri Karabük'te aldı. Siyah beyazlılar, ilk yarıda bulduğu gollerle farka uzandı, 11 maçlık deplasman özlemini de sonlandırdı.

 

Ligin 3. haftasında Kardemir Karabükspor'a konuk olan Beşiktaş, rakibiyle 11. kez karşı karşıya geldi. 

 

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanan maç için, her iki ekibin taraftarları tribünlerdeki yerlerini aldı. Kapalı A-B ve protokol tribünlerindeki genişletme çalışmalarından dolayı taraftarın alınamadığı statta, konuk takım taraftarına kale arkası tribününde ayrılan 300 kişilik yer doldu. 7 bin 500 kişilik kapasitesi bulunan statta, kale arkaları ve maraton tribünlerini ise ev sahibi takımın taraftarları doldurdu. 

Stadın çevresinde polis ve özel güvenlik yoğun önlem aldı. 

İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 6'sını Beşiktaş, 1'ini Kardemir Karabükspor kazandı, 3 maç ise berabere sonuçlanmıştı. Bu karşılaşmalarda Beşiktaş'ın toplam 21 golüne, Kardemir Karabükspor 8 golle cevap verdi. Geçen sezon yapılan maçlarda Kardemir Karabükspor, rakibine İstanbul'da 1-0 yenildi, Karabük'teki karşılaşma ise 1-1 bitti. 

İki takım, maçın oynandığı Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda daha önce 5 lig maçında karşılaştı. Kardemir Karabükspor, ev sahibi olduğu maçlardan birini kazandı, birinde de berabere kaldı, rakibine diğer 3 karşılaşmada ise yenildi. Karabük'te ev sahibi takım 5, Beşiktaş ise 13 gol attı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor