Beşiktaş kapalı kapılar ardında çalıştı

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde dinlenme ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, antrenmana ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra 5’e

Beşiktaş kapalı kapılar ardında çalıştı

 Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde dinlenme ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, antrenmana ısınma koşuları ile başladı. Daha sonra 5’e 2 pas ve kanat çalışmaları yapıldı. İdman şut çalışması ile tamamladı.

Basına kapalı olarak yapılan ve bir buçuk saat süren çalışmaya tedavilerine devam edilen Mustafa Pektmek, Mehmet Akgün ve Muhammed Demirci ile dün oynanan maçta, sağ arka uyluk adalesinde gerilmeye bağlı kısmi yırtık olan Necip Uysal ve sol ayağında ezilme meydana gelen Koray Yıldız katılmadı. İsmail Köybaşı ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü. Beşiktaş Kulüp Doktoru İsmail Başöz, Necip Uysal ve Koray Yıldız'ın MR'larının çekildiğini ve durumlarının maç günü belli olacağını belirtti.

Siyah-beyazlılar, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 19.00'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve kampa girecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor