Beşiktaş fark yedi

Galatasaray’ın 41 bin, Fenerbahçe’nin 28 bin kombine bilet sattığı sezonda en az 15-20 bin kombine kart hedefleyen Beşiktaş, 1624 rakamına ulaştı. Taraftarın en büyük heyecan göstergesi olarak nitelendirilen kombine kartlarda Beşiktaş, ezeli rakiplerinin

Beşiktaş fark yedi

Galatasaray’ın 41 bin, Fenerbahçe’nin 28 bin kombine bilet sattığı sezonda en az 15-20 bin kombine kart hedefleyen Beşiktaş, 1624 rakamına ulaştı.

 

Taraftarın en büyük heyecan göstergesi olarak nitelendirilen kombine kartlarda Beşiktaş, ezeli rakiplerinin oldukça gerisinde kaldı. 

 

Milliyet gazetesinden Bilal Meşe'nin haberine göre; Galatasaray’ın 41 bin, Fenerbahçe’nin ise 28 bin kombine sattığı süreçte en az 15-20 bine ulaşacaklarını düşünen siyah-beyazlı yönetim, karşılaştıkları rakam karşısında şoke oldu. İlk haftada geçen sezon kartı bulunan 5704 kişiye öncelik tanıyan Kartal’a bunlardan dönüş 1261 olarak gerçekleşti. Beşiktaş’ta dün itibarıyla kombine bilet satışının 1624 olduğu belirtildi.

 

YÖNETİM ŞOKE OLDU

“FEDA” diyerek futbolculardan ve yönetimden “fedakârlık” bekleyen siyah-beyazlılar, kulüp üyeliğine de oldukça ilgisiz kaldı. Tüzük değişikliğiyle üyelik girişini 1200 liraya indiren Beşiktaş’ta, genel kurulun ardından 500’e yakın olduğu üyelik başvurusu olduğu belirtildi. 100 bin üye hedefiyle yola çıkan yönetim, bu rakam karşısında şoke oldu.

 

Beşiktaş taraftarının bu ilgisizliğinin en büyük nedeninin, yapılan transferlerin heyecan uyandırmaması ve yıldızların birer birer takımdan ayrılması olarak yorumlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor