| Keşfet
Sosyal Gündem Resmi İlanlar
Spor Yayın tarihi: 07 Mart 2016 16:32

Beşiktaş Eskişehirspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip baştan sonra üstün oynadığı karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golle

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış maçında Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Eskişehirspor'u konuk etti. Siyah-beyazlı ekip baştan sonra üstün oynadığı karşılaşmada rakibini 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Atiba, 36 ve 70'de Mario Gomez kaydetti. Karşılaşmanın 52. dakikasında da Quaresma sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kaldı. Eskişehirspor'un tek golünü ise 89. dakikada Hadzic kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de bu sonuçla Beşiktaş puanını 54'e çıkarırken, Eskişehirspor 17 puanla son sırada kaldı.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!