Beşiktaş CAS'a başvuracak

 Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, UEFA'nın Beşiktaş'ın finansal durumundaki sıkıntıdan dolayı 1 yıl men cezasını CAS’a götüreceklerini belirtti. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan, siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl m

Beşiktaş CAS'a başvuracak

 Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, UEFA'nın Beşiktaş'ın finansal durumundaki sıkıntıdan dolayı 1 yıl men cezasını CAS’a götüreceklerini belirtti. Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Levent Erdoğan, siyah-beyazlı takımın Avrupa kupalarından bir yıl men edilmesini değerlendirdi. Bir önceki yönetimin UEFA’ya yapmış olduğu ödemelerden dolayı sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Levent Erdoğan, “Daha önceden ertelenen bu karara karşı itiraz edilmesi sonucunda tekrar toplantı yapıldı. Bugün yapılan duruşmaya sayın başkanımız ve avukat arkadaşlarımız iştirak ettiler. Daha önce verilen erteleme cezası kaldırılarak 1 Avrupa Kupaları’ndan men cezası verildi. Bizde bu kararı yeni bir gerekçe olmadan verildiğini ve yönetime yeni geldiğimizi, iyi niyetli olduğumuzu, bundan sonra ödemelerde sıkıntı olmayacağını ifade ettik” dedi.Erteleme kararını değiştirecek yeni bir delil olmadığını anlatan Erdoğan, “Eski beyanları biz hukuka uygun bulmuyoruz. Biz iyi niyetle gelmiş bir yönetimiz. UEFA bu durumu değerlendirip en azından bu kararı ertelemesi gerekiyordu. Bu anlayışı UEFA’nın göstermesini beliyorduk. Umarım CAS bu anlayışı gösterecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor