Beşiktaş belalısına yine takıldı

 Skorda geriye düşen Siyah-Beyazlılar, Sivok ve Olcay ile öne geçse de Doka'nın golü Kartal'ın planlarını suya düşürdü. Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş’ta, yeni transfer Gökhan Süzen ile

Beşiktaş belalısına yine takıldı

 

Skorda geriye düşen Siyah-Beyazlılar, Sivok ve Olcay ile öne geçse de Doka'nın golü Kartal'ın planlarını suya düşürdü.
 
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
 
Beşiktaş’ta, yeni transfer Gökhan Süzen ile birlikte İsmail Köybaşı, Mustafa Pektemek ve Batuhan Karadeniz sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, İBB'de de Turgay Bahadır sebebiyle forma giymedi.
 
İlk yarıyı lider Galatasaray'ın üç puan gerisinde kapatan Beşiktaş, ikinci yarıya puan kaybıyla başladı ve olası 3 puanda averajla liderlik şansını da tepti. Ligdeki 7. beraberliğine ulaşan Siyah-Beyazlılar puanını 31'e yükseltti.
 
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ise galibiyet serisi sona erdi. Son oynadığı iki maçtan da galibiyet elde eden İBB, sahada iki puan bıraktı ve puanını 21'e yükseltti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor