Beşiktaş: 2 - Orduspor: 1

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Orduspor, Antalya'da karşılaştı. Quaresma, Simao gibi eksiklerine rağmen Beşiktaş 2-1'lik skorla üç puanı hanesine yazdırmayı başardı ve üçüncü sıraya yükseldi.Spor Toto Süper Lig'de 13. haf

Beşiktaş: 2 - Orduspor: 1

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Orduspor, Antalya'da karşılaştı. Quaresma, Simao gibi eksiklerine rağmen Beşiktaş 2-1'lik skorla üç puanı hanesine yazdırmayı başardı ve üçüncü sıraya yükseldi.

Spor Toto Süper Lig'de 13. haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Orduspor karşı karşıya geldi. Cezası nedeniyle Antalya Mardan Stadı'nda Orduspor ile karşılaşan Beşiktaş, Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa gibi önemli eksiklerine rağmen 2-1'lik skorla galibiyete ulaştı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 37. dakikada Veli Kavlak ve 72. dakikada Fabian Ernst kaydetti. Orduspor'un tek golü ise 66. dakikada Emmanuel Culio'dan geldi.

Bu galibiyetin ardından Beşiktaş puanını 24'e yükseltirken; Orduspor 17 puanda kaldı. 

Spor Toto Süper Lig'de perşembe günü Beşiktaş, Manisaspor deplasmanına konuk olacak. Orduspor ise aynı gün kendi sahasında Sivasspor'u ağırlayacak.

CARVALHAL'İN ORDUSPOR 11'İ
Beşiktaş'ta teknik direktör Carlos Carvalhal, Orduspor ile oynadığı maçta savunmada değişiklikler yapmadı. Kalede Cenk Gönen'e görev veren Carvalhal savunmada Hilbert, Sivok, Egemen ve İsmail dörtlüsünü bozmadı.

Ricardo Quaresma'nın cezalı, Simao Sabrosa ve Mehmet Aurelio'nun sakatlığı nedeniyle Portekizli teknik adam orta sahada Necip Uysal, Fabian Ernst, Fernandes, Veli Kavlak ve Filip Holosko'ya görev verdi. Necip Uysal'ın sakatlığının yeni geçmesine rağmen İbrahim Toraman'ın yerine görev yapması dikkat çekti. İleri uçta ise Hugo Almeida tek başına görev yaptı. Sağ kanatta görev yapan Holosko, Almeida'ya yakın oynamaya çalıştı.

ORDUSPOR BİLDİĞİMİZ GİBİ
Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Beşiktaş karşısında alışılmış 11'ini bozmadı. Diyandin maça Sado Fornezzi, Miguel Garcia, Yalçın Ayhan, Sedat Bayrak, Emre özkan, Gosso, Hakan Özmert, Culio, Dalmat, Stancu ve Fatih Tekke ile başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor