Beşiktaş: 1 - Karabükspor: 0

Beşiktaş, ilk yarının ve senenin son maçında Kardemir Karabükspor'u, suskun golcüsü Hugo Almeida ile yıktı. Zor bir yılı geride bırakan Kara Kartal, Carvalhal'le ilk devreyi 3. sırada kapattı..Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kardemir Ka

Beşiktaş: 1 - Karabükspor: 0

Beşiktaş, ilk yarının ve senenin son maçında Kardemir Karabükspor'u, suskun golcüsü Hugo Almeida ile yıktı. Zor bir yılı geride bırakan Kara Kartal, Carvalhal'le ilk devreyi 3. sırada kapattı..

Beşiktaş'ın, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kardemir Karabükspor ile yaptığı maçta Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Tayfur Havutçu, hasretine son verdi.

Futbolda yaşanan şike iddiaları nedeniyle tutuklanan, ancak geçtiğimiz günlerde Metris Cezaevi'nden tahliye edilen Havutçu, tam 214 gün sonra Fiyapı İnönü Stadı'nda siyah-beyazlı taraftarlarla buluştu.

Geçen sezon ortasında takımın teknik direktörlüğüne getirilen, ancak bu sezon başında tutuklandığı için bu görevinden uzak kalan Tayfur Havutçu, tahliyesinin ardından yönetim kurulunun kararıyla futbol genel direktörlüğüne getirilmişti.

Genç teknik adam, Beşiktaş'ın Kardemir Karabükspor ile yaptığı maçı protokol tribününden takip etti. Havutçu, en son 21 Mayıs 2011 yılında ligde Eskişehirspor ile oynanan lig maçında Fiyapı İnönü Stadı'na gelmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler