Beşikdüzüspor'da keyifler yerinde

Beşikdüzüspor Teknik Direktörü Gökhan Uzuıngüngör, yeni sezoın önce geçen seneye oranla daha zor bir gruba düştüklerini ifade ederek, "Biz başarı için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" dedi. Uzungöngör, Önümüzeki hafta dış transfere başlayacakların

Beşikdüzüspor'da keyifler yerinde

Beşikdüzüspor Teknik Direktörü Gökhan Uzuıngüngör, yeni sezoın önce geçen seneye oranla daha zor bir gruba düştüklerini ifade ederek, "Biz başarı için elimizden gelen mücadeleyi göstereceğiz" dedi. Uzungöngör, Önümüzeki hafta dış transfere başlayacaklarını ve ligin başlamasına kadar takıma gerçek anlamda katkı sağlayacak oyuncuları alacaklarını söyledi. 

Başarılı teknik adam adam Uzungüngör, " 1 Temmuz'da dış transfere başlıyoruz. 9 Eylül'de lig başlauyacak. Zaten bugünde gruplar belli oldu. Çok dengeli ve zor denebilecek bir gurptayız. Ancak biz başarılı olabilmek için ter dökeceğiz" dedi. 

Bugüne kadar 3 oyucnu bıraktıklarını belirten Uzungüngör, "Hasan Uğur, Yetkin ve Sedat'ı bıraktık. Osman Atay'la prensipte anşlaştık, iç transferde kadromuzu koruyup nokta transferler yapmak istiyoruz. Amatörden de takımı desteklemek adına oyuncular alacağız. Önümüzdeki hafta iç transferi sonlandıracağız. 20 Temmuz'da hazırlıklarımız başlayacak. 7-8-9-10 Temmuz tarihlerinde Beşikdüzü İlçe Stadyumu'nda seçmeler yapacağız katılmak isteyenleri ilçe stadyumuna bekliyoruz" diye konuştu. 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor