Beşikdüzü nokta transfer istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Beşikdüzüspor yeni sezon hazırlıklarına Ramazan ayının 1. gününde başlıyor. İlk önce kendi tesislerinde bir haftalık çalışma gerçekleştirecek olan Mavi-Beyazlılar ardından da Vakfıkebir Öğretmen Evinde kampa girec

Beşikdüzü nokta transfer istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Beşikdüzüspor yeni sezon hazırlıklarına Ramazan ayının 1. gününde başlıyor. İlk önce kendi tesislerinde bir haftalık çalışma gerçekleştirecek olan Mavi-Beyazlılar ardından da Vakfıkebir Öğretmen Evinde kampa girecek. Burada da yaklaşık 15 gün çalışma programı uygulamayı düşünün Beşikdüzüspor ardından da il dışında kamp gerçekleştirmesi bekleniyor.

 

Beşikdüzüspor Teknik Direktörü Gökhan Uzungüngör, transfer konusunda acele etmediklerini ve 2-3 oyuncu daha kadrolarına katmak istediklerini ifade ederek, "Transfer harekatımız sürüyor. Bu konu önemli bir konu olduğu için gerçek anlamda takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. Bunun içinde ince eleyip sık dokuyoruz desek yeridir. 1 santrafor  1'er de ofansif bek oyunucu kadromuza dahil etmek istiyoruz. Bazı oyuncularla görüşmelerimiz hala devam ediyor” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor