Beşikdüzü Akademisi Türkiye ikinci oldu

 4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde Bursa-Nilüfer Ulubat Gölünde yapılan deniz kanosu Türkiye Şampiyonası K-2 Mix Kategorisinde yarışan Beşikdüzü Akademi Gençlikspor Kulübü Türkiye İkincisi olmuştur. Aynı şampiyonada bin metre K-2 Mix yarışında Aleyna Kirit ile

Beşikdüzü Akademisi Türkiye ikinci oldu

 

4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde Bursa-Nilüfer Ulubat Gölünde yapılan deniz kanosu Türkiye Şampiyonası K-2 Mix Kategorisinde yarışan Beşikdüzü Akademi Gençlikspor Kulübü Türkiye İkincisi olmuştur.
 
Aynı şampiyonada bin metre K-2 Mix yarışında Aleyna Kirit ile Sertan Öncü ikilisi ikincilik elde ettiler. Kulüp Başkanı Gürhan Zengin spor şehri olan ilimizde Kano branşını Türkiye 'de en iyi şekilde temsil ederek büyük bir başarıya imza attık. Bizleri destekleyen herkese teşekkür eder, bu konuda daha ciddi destekler beklemekteyiz. İki gün süren şampiyonaya 18 kulüp katıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor