Beni zorla Galatasaraylı yaptılar!

Trabzon’da Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a  imza atması camiada deprem etkisi yaratırken, golcü oyuncu  bu transfer ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. "Beni zorla G.Saray'lı yaptılar!" Trabzonsporlu taraftarların büyük çoğunluğunun kızgın olduğu Bu

Beni zorla Galatasaraylı yaptılar!

Trabzon’da Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a  imza atması camiada deprem etkisi yaratırken, golcü oyuncu  bu transfer ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı.

 

"Beni zorla G.Saray'lı yaptılar!"

 

Trabzonsporlu taraftarların büyük çoğunluğunun kızgın olduğu Burak Yılmaz,transferi ile ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Burak Rus kulübü L. Moskova 'da anlaşamamasının ardından Türkiye'ye dönmeye hazırlanırken, G.Saray ile anlaştı ve ardından çok yakın bir dostuna içini dökerken, yönetimi adeta tek suçlu ilan etti. Habertürk gazetesinin  iddiasına göre Burak Yılmaz, tek hedefinin Avrupa'da oynamak olduğunu belirtirken, "Yönetim beni zorla G.Saraylı yaptı" dedi.

 

Burak Yılmaz bu sözleri sarfetti 

 

"Sezon bittikten sonra yönetime ve Şenol hocama söyledim, "Avrupa'da oynamak istiyorum" diye. Tek hedefim buydu. En azından 5-6 kulüp ile ciddi görüşmeler yaptım. Bu yönde bir çok kulüp ile anlaşma aşamasıydaydım. Aslında isteğim İngiltere'ydi ama olmadı. Sonra Lazio çok cazip bir teklif yaptı. Ve böylesi bir takımda ve İtalya'da oynamak kariyerim için çok iyi olacağına karar verdim. Lazio ile ön protokol bile imzaladık. Yönetimin söz verdiği gibi transfere kolaylık sağlayacağına inanıyordum"

 

KALMAM İÇİN ÇALIŞTILAR

 

"Lazio 5 milyon EURO'luk bonservisin 3.5 milyon EURO'sunu peşin gerisini de iki taksitte vermek istedi. Transferde bu normaldir. Ama yönetim kabul etmedi. Paranın tamamını peşin istedi. Ben ise bunun kabul edilmesini istedim ama benim kalmam için Lazio'nun önüne sürekli engel koydular. Sonunda aniden L.Moskova ile anlaştılar. Hiç aklımda yoktu Rusya'da oynamak. Ama Avrupa'da oynamak için sözüm nedeniyle yine de Rusya'ya gidip görüştüm. Ama hiç niyetim yoktu"

 

 MECBUR KALDIM

 

"Rusya'nın kariyerimin bitmesi anlamına geldiğini düşünüyordum. İstediğim şartlarda olmayınca anlaşamadım. Ve bu geçen süreçte tüm taliplilerim bensiz planlarını yaptı. Ve bu nedenle başından beri beni isteyen G.Saray'ın Trabzonspor'un tüm şartlarını kabul etmesi üzerine bu takım ile anlaştım. Lazio'ya gönderilmiş olsaydım, belki iş buraya gelmeyecekti. Ama yönetim beni bırakmamak için sonunda G.Saraylı olmamın ana nedeni oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor