"Beni yuhlarlar!"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın(Cumartesi) yapılacak mali kongre öncesi bugün saat 12.30 sularında uçakla Trabzon'a geldi.Başkan Sadri Şener burada basın mensuplarının ısrarı üzerine kısa bir açıklama yaptı.Şener kendisine sorulan 'Maça kalacak mısı

"Beni yuhlarlar!"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener yarın(Cumartesi) yapılacak mali kongre öncesi bugün saat 12.30 sularında uçakla Trabzon'a geldi.

Başkan Sadri Şener burada basın mensuplarının ısrarı üzerine kısa bir açıklama yaptı.

Şener kendisine sorulan 'Maça kalacak mısınız' sorusunu esprili bir şekilde " Maça kalayımda beni yine yuhalatacak mısınız? Kalırsam beni yuhlarlar."diyerek cevapladı.

Yine bir basın mensubunun yarın yapılacak mali genel kurulda sert açıklamalar yapılacağının hatırlatması üzerine Şener " Yarın Trabzonspor'un mali genel kurulu var. Bu tür konuşmalar doğaldır. Herhangi bir sorun olacağını zannetmiyorum. Trabzonspor'a yakışan bir kongre olacaktır." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler