Bendtner'den Türkiye açıklaması!

Forvet hattına kaliteli bir isim transfer etmek için kolları sıvayan Trabzonspor, Berbatov, Bendtner gibi ünlü yıldızları gündeme aldı.Bu isimlerden Bendtner Danimarka basınına heyecan yaratacak açıklamalarda bulundu. Son iki sezonu Sunderland ve Juventus

Bendtner'den Türkiye açıklaması!

Forvet hattına kaliteli bir isim transfer etmek için kolları sıvayan Trabzonspor, Berbatov, Bendtner gibi ünlü yıldızları gündeme aldı.

Bu isimlerden Bendtner Danimarka basınına heyecan yaratacak açıklamalarda bulundu. Son iki sezonu Sunderland ve Juventus'ta kiralık geçiren ve Arsene Wenger tarafından Arsenal'de tutulmak istenmeyen 1.93'lük dev forvet, Danimarka basınına "Sanırım kariyerimi başka bir kulüpte, hatta başka bir ülkede sürdüreceğim" dedi. Kendisiyle ilgilenen kulüpler olduğunu ifade eden Bendtner, konuşmasında Türkiye'den de bahsetti. 25 yaşındaki golcü "Şartlar ne getirir bilinmez ama Türkiye'ye de gidebilirim"  ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor