"Ben olsam onu kovardım!"

Yaşanan olayları  değerlendiren Hacısalihoğlu, saha içinde yaşananları gerginliği tırmandırdığını ifade ederek Selçuk Şahin'i ve Fenerbahçe'yi sert dille eleştirdi. Hacısalihoğlu, Trabzonspor Başkanı'nın staddan erken ayrılması konusundaysa "Ben olsam bir

"Ben olsam onu kovardım!"

Yaşanan olayları  değerlendiren Hacısalihoğlu, saha içinde yaşananları gerginliği tırmandırdığını ifade ederek Selçuk Şahin'i ve Fenerbahçe'yi sert dille eleştirdi. Hacısalihoğlu, Trabzonspor Başkanı'nın staddan erken ayrılması konusundaysa "Ben olsam biraz daha beklerdim" dedi.

Hayrettin Hacısalioğlu şöyle konuştu: Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yaşanan gerginliği nedenlerini sorgularken hakkaniyetli olacağız. Ben yöneticilik yaptım. Maçın bitiminde saha içinde yaşananların sorumlusu Fenerbahçe'dir.

Maç bitmiş kenarda oturan Selçuk Şahin, sahaya girip Onur'a saldırıyor, ortamı provoke ediyor. Kim organize etti bilmem ama buna engel olmaları gerekiyordu. Benim oyuncum olacak ve bunları yapacak hemen ertesi günü kulüple ilişiğini keserim, sözleşmesini sonlandırırım.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor