"Ben olsam Messi'yi satardım!"

Neymar’ın Barcelona’ya transfer olmasının ardından Lionel Messi ile Neymar yan yana oynar mı tartışmaları sürüyor. Bu tartışmaya Hollandalı efsane Johan Cruyff da katıldı.Neymar’ın Katalan ekibine transfer olmasının bazı sorunlara neden olacağını söyleyen

"Ben olsam Messi'yi satardım!"

Neymar’ın Barcelona’ya transfer olmasının ardından Lionel Messi ile Neymar yan yana oynar mı tartışmaları sürüyor. Bu tartışmaya Hollandalı efsane Johan Cruyff da katıldı.

Neymar’ın Katalan ekibine transfer olmasının bazı sorunlara neden olacağını söyleyen Cruyff, “Frikikleri örnek olarak verebiliriz. Neymar da Messi de çok iyi duran top kullanan isimler. Şimdi kim kullanacak? Örneğin Neymar’ın sponsoru Nike iken Messi’ninki Adidas. Bu tarz durumlar sıkıntı yaratabilir. Eğer takımımda Neymar varsa Messi’yi satmanın yollarını arardım. Bu tabii ki benim görüşüm, başkaları katılmayabilir. Neymar çok kaliteli, onun nasıl bir performans sergileyeceğini bekleyip göreceğiz. Ama ben onu transfer etme riskini göze almazdım” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor