Belediyespor Sivas ile karşılaştı

 Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde playoff potasındaki Sivasspor sahasında, kendi gibi playoff'a kalma hesapları yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın tek golü, 58. d

Belediyespor Sivas ile karşılaştı

 

Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta mücadelesinde playoff potasındaki Sivasspor sahasında, kendi gibi playoff'a kalma hesapları yapan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Maçın tek golü, 58. dakikada Tom'dan geldi.

 

Bu sonuçla Sivasspor 47 puanda kalırken İBB de 47 puanla, son hafta maçları öncesi yeniden umutlandı. Ligin ilk yarısındaki maç 1-1 berabere bittiği için normal sezon sonunda olası bir puan eşitliğinde, ikili averajda rakibinin üzerinde olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor, rakibinin üzerinde olacak.

 

Ligin son haftasında Sivasspor deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak. İBB ise sahasında Gençlerbirliği ile oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor