Beklentilerin uzağında kaldık

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, normal sezonda geçen döneme göre beklentilerin uzağında kaldıklarını söyledi. Bordo-Mavililerin Başkanı Şener, “Yoğun, yorgun bir dönem geçirdik. Geçen senenin uzağında kaldığımız kesin. Ancak bunun bazı mazeretleri oldu t

Beklentilerin uzağında kaldık

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, normal sezonda geçen döneme göre beklentilerin uzağında kaldıklarını söyledi.

 

Bordo-Mavililerin Başkanı Şener, “Yoğun, yorgun bir dönem geçirdik. Geçen senenin uzağında kaldığımız kesin. Ancak bunun bazı mazeretleri oldu tabii. Yine de daha iyi bir noktayı hak ettiğimiz, bu potansiyele sahip olduğumuzu düşünüyorum.

 

Bundan sonrası için konuşmak yerine icraat önemli. Takımımızın normal sezonun telafisini yapacağı bir döneme gireceğiz. Süper Final’de gerçekten de asıl rakiplerimizle oynayacağız. Bu mücadelenin sonunda Avrupa’da ne yola gireceğimiz belli olacak.

 

Tabii ki Şampiyonlar Ligi önceliğimizdir bu konuda. Büyük maçlarda iyi futbol sergileyen takımımızdan yine iyi futbol ve iyi sonuçlar bekliyorum"dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler