Beklenen Henrique geliyor

Ligde henüz istikrarlı sonuçlara ulaşamadıklarını belirten Henrique, Avrupa’da ise yola emin adımlarla devam ettiklerini söyledi, “Bizim için gruplara kalmak çok önemliydi. Bunu başardığımız için çok mutluyum. Kolay rakiplerimiz yok ancak gruptan çıkacağı

Beklenen Henrique geliyor

Ligde henüz istikrarlı sonuçlara ulaşamadıklarını belirten Henrique, Avrupa’da ise yola emin adımlarla devam ettiklerini söyledi, “Bizim için gruplara kalmak çok önemliydi. Bunu başardığımız için çok mutluyum. Kolay rakiplerimiz yok ancak gruptan çıkacağımıza ve yolumuza devam edeceğimize inanıyorum” dedi.
 
Kendi performansının geçtiğimiz sezona göre daha iyi olduğunu belirten 24 yaşındaki forvet, bordo mavili ekibe bu sezon büyük katkı sağlayacağını öne sürdü. Dinamo Minsk karşısında 1, Derry City eşleşmesinde 3 ve play off’taki Kukesi maçlarında 3 gol atan ve toplamda 7 golle takımın Avrupa’daki başarısının mimarı olan Brezilyalı forvet, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Aslında hala istediğim seviyeye tam olarak geldiğimi söyleyemem. Bu iyi performansımı artırarak sürdürmek istiyorum. Trabzon taraftarı rahat olsun, bu sene bekledikleri gibi bir Henrique bulacaklar. Kupalara ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler