Bekle beni Avni Aker!

Takımın devre arası flaş transferleri Olcan Adın için Samsunspor maçı diğer arkadaşlarına oranla farklı bir anlam taşıyor.Bordo-Mavili formayı ilk olarak geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde giyen, ilginin olmadığı ku

Bekle beni Avni Aker!

Takımın devre arası flaş transferleri Olcan Adın için Samsunspor maçı diğer arkadaşlarına oranla farklı bir anlam taşıyor.

Bordo-Mavili formayı ilk olarak geçtiğimiz hafta İstanbul’da oynanan Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde giyen, ilginin olmadığı kupa mesaisinde de kısa süre alan başarılı oyuncu, Avni Aker’de kendi taraftarıyla coşkulu bir biçimde buluşmak için sabırsızlanıyor. 

Her fırsatta, “Avni Aker’deki o anı dört gözle bekliyorum. Benim için büyük heyecan” diyerek duygularını paylaşan Olcan Adın, stadı dolduracak taraftarlarından da destek istiyor.

Teknik direktörü Şenol Güneş’in asları arasına girmesi beklenen yıldız futbolcu, İstanbul Belediye karşılaşmasında birçok fırsat yakalamasına rağmen atamadığı golle de kendi evinde buluşmanın hesapları içinde.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor