Bekiroğlu: Transfer çalışması yok!

Trabzonspor yöneticisi Tuncay Bekiroğlu, yeni bir takım olmalarına rağmen iyi bir görüntü ortaya koyduklarını söyledi, "Birileri bu takımı başarısızmış gibi göstermeye çalışıyor, yeni bir kadro kurmamızı istiyor. Zamanla daha iyi olacağız" dedi.Tuncay Bek

Bekiroğlu: Transfer çalışması yok!

Trabzonspor yöneticisi Tuncay Bekiroğlu, yeni bir takım olmalarına rağmen iyi bir görüntü ortaya koyduklarını söyledi, "Birileri bu takımı başarısızmış gibi göstermeye çalışıyor, yeni bir kadro kurmamızı istiyor. Zamanla daha iyi olacağız" dedi.

Tuncay Bekiroğlu, bordo mavili takımın bugünkü durumundan transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının 15–20 gün içerisinde netleşebileceğini söyleyen Tuncay Bekiroğlu, şöyle devam etti:

"Biz yeni bir takımız. Yeni bir kadro kurduk. Şampiyonlar Ligi'nde topladığımız puanlar ortada. Ligde ise ikinci sıradayız. Ama birileri sanki bu takımı başarısızmış gibi göstermeye çalışıyor, kurduğumuz ekibi yıkıp, yeni bir kadro kurmamızı istiyor. Bunu yapmayacağız. Her geçen maç daha iyi oluyoruz. Zamanla çok daha iyi olacağımızı biliyoruz."

"ELEŞTİRİRKEN BİRAZ YAPICI OLMALIYIZ"

Tuncay Bekiroğlu, geçen yılın kadrosuyla bugünkü kadronun kıyaslanmasını doğru bulmadığını ifade ederek şunları söyledi:

"Geçen yılki ekip 3 yıldır bir arada oynuyordu. Onun meyvelerini topladılar. Bu yıl ise yeni, genç ve iddialı bir kadro kurduk. Aldığımız oyuncuların tümü takıma katkı yapabilecek kapasitede futbolcular. Ama bazı şansızlıklar da yaşıyoruz. Örneğin Piotr'un sakatlığı, ardından Vittek ve Henrique'nin sakatlıkları. Bu üç futbolcumuz da takıma önemli katkılar yapabilirdi. Ama yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle bu katkıyı veremediler. Buna rağmen takımın bulunduğu konum ortada. Dolayısıyla eleştirirken biraz daha yapıcı olmalıyız."

 

"TRANSFER İÇİN ŞU ANDA BİR ÇALIŞMAMIZ YOK"

 

Transfer çalışmalarında bir çok oyuncunun isminin Trabzonspor'la anıldığını belirten Tuncay Bekiroğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "

"Herkes kaliteli takıma gelmek istiyor. Ama bizim şu an için hiç bir futbolcuyla temasımız olmadı. Bu konuda teknik heyetin vereceği karar çok önemli. Bu da sanırım 15–20 gün içerisinde kesinlik kazanır. Ondan sonra çalışmalarımıza başlayacağız. Yönetim olarak takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı planlıyoruz. Bu yüzden Türkiye'den takviye için girişimlerimiz olacaktır. Takımdan ayrılmak veya kiralık gitmek isteyen oyuncumuz olursa ve teknik heyet de buna izin verirse yönetim olarak biz de gerekeni yaparız."

"VİTTEK HIZLA İYİLEŞİYOR"

Tuncay Bekiroğlu, yaşadığı sakatlık sonrası 4 ila 5 ay arasında sahalardan uzak kalacağı açıklanan Robert Vittek'le sürekli olarak konuştuğunu vurgularken şunları söyledi: ;

"Şu anda Almanya'da, tedavisi yoğun şekilde devam ediyor. Müzmin sakat, diyenlere katılmıyorum. Sakat olan ayağından daha önce hiç sakatlanmadı. Bu sakatlığı ilk kez geçirdi. Bu nasıl müzmin sakatlık oluyor? Sakatlandığı pozisyonda faul yapan Zayetta'nın, darbesinin sertliği ortada. Umarım en kısa zamanda sahalar döner ve takımımıza katkı sağlar. Çok önemli ve yetenekli bir futbolcu."

BROZEK OYNAMAK İSTİYOR

Bu arada Polonya Milli Takım antrenörlerinin 2012 Avrupa Şampiyonası'nda forma giyebilmesi için Trabzonspor'da daha fazla görev yapması gerektiğini söylediği Pawel Brozek, takımda yer bulamamaktan yakınıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaramayan Polonyalı oyuncunun devre arasına kadar bu durumun devam etmesi halinde kiralık olarak başka bir takıma gitme isteğinde bulunabileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor