Bekiroğlu: Kimin adamısın!

Trabzonspor'un bu akşam zorlu Fenerbahçe maçı öncesi yönetici Tuncay Bekiroğlu, twitter hesabından TFF yönetiminin tutumunu bombaladı.Didier Zokora'nın kırmızı kart gördükten sonra 3 maç ceza almasını eleştiren ve bu eleştirileri ardından TFF tarafından P

Bekiroğlu: Kimin adamısın!

Trabzonspor'un bu akşam zorlu Fenerbahçe maçı öncesi yönetici Tuncay Bekiroğlu, twitter hesabından TFF yönetiminin tutumunu bombaladı.

Didier Zokora'nın kırmızı kart gördükten sonra 3 maç ceza almasını eleştiren ve bu eleştirileri ardından TFF tarafından PFDK'ya sevk edilen Trabzonspor Yöneticisi Tuncay Bekiroğlu, twitter hesabından bu sabah yaptığı çarpıcı açıklamalarla PFDK Başkanı'nı ve verilen kararı bombaladı.

Tuncay Bekiroğlu, Twitter adresinden şunları yazdı: "Savunmamı isteyen PFDK'da durum gerçekten Fenerbahçe 4 - Türkiye 3 şeklinde midir? Başkanı kimin adamıdır?"

İddianamenin açıklanıp gizliliğin ortadan kalkmasına rağmen TFF'nin Etik Kurulu Raporu'nu halen daha açıklamamasına da değinen Bekiroğlu, "Delil gizliliği kararı kalkmış olmasına rağmen hala saklanan Etik Kurulu Raporunu değerlendirip ceza verecek olan PFDK tarafsız olabilir mi?"

Trabzonspor Kulübü'nün Resmi internet adresinden yayımladığı mesajla Başkan Sadri Şener ve Yönetici Tuncay Bekiroğlu, PFDK'ya herhangi bir savunma vermeyeceklerini duyurmuştu.

Haber: Batuhan Hazar ÇAVDAR / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor