Bekiroğlu: Çıkıp kazanacağız!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Fransa temsilcisi Lille karşısında Türkiye'ye gurur veren bir futbol oynayacaklarını belirterek, aslanlar gibi mücadele edip turu geçen taraf olacaklarını söyledi.UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasm

Bekiroğlu: Çıkıp kazanacağız!

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Fransa temsilcisi Lille karşısında Türkiye'ye gurur veren bir futbol oynayacaklarını belirterek, aslanlar gibi mücadele edip turu geçen taraf olacaklarını söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda Lille ile karşılaşacak olan Trabzonspor'un yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu, Trabzonspor'un her maça kazanmak için çıktığını belirterek, ''Fransa temsilcisi Lille ile çok önemli bir maç oynayacağız.

Trabzonspor'un rakibi karşısında kim olur ise olsun mutlaka o maçı kazanmak için sahaya çıkar. Bu maçta onlardan biri. Bu maç tarihimizde önemli dönem noktalarından biri olmacak" dedi. 

Bekiroğlu, Trabzonspor'un tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne katılmasına rağmen önemli sonuçlar aldığını belirterek, "Trabzonspor, Türkiye'ye Avrupa'da en iyi şekilde temsil etti. Ben inanıyorum ki gruplardan çıkacağız ve yarınki maçı bu bilinçle oynayacağız. Türkiye'ye Trabzonspor olarak bir gurur daha yaşatacağız'' ifadesini kullandı.

Şike iddiaları üzerine ise Bekiroğlu, "Trabzonspor ile ilgili iddialar en kısa zamanda açıklığa kavuşacaktır. Trabzonspor'u yönetenler başta başkanımız ve asbaşkanımız olmak üzere, Trabzonspor değerlerine aykırı hiçbir faaliyette bulunmamıştır ve hiçbir zaman da bulunmazlar. Biz bileğimizin hakkı ile bir yerlere gelen takımız. 

Değerlerimiz var ve bu değerlerimizi asla inkar etmeyiz. Futbolcular ve teknik heyetimiz bu bilinçle sahaya çıkıyorlar.

Buradaki olumsuzlukların takımı olumsuz etkileyeceğine inanmıyorum. Aslanlar gibi, Trabzonspor gibi oynayacağız. Kazanırız, kaybederiz ama Türkiye'ye gurur veren bir futbol oynayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor