Bayraktar’dan milli sporculara ödül!

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Londra Olimpiyatları’nda gümüş madalya alan milli tekvandocu Nur Tatar ile Bulgaristan’da dünya şampiyonu olan milli güreşçi İlhan Çıtak’a makamında kabul etti. Her iki sporcuya 50’şer cumhuriyet altını hediy

Bayraktar’dan milli sporculara ödül!

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Londra Olimpiyatları’nda gümüş madalya alan milli tekvandocu Nur Tatar ile Bulgaristan’da dünya şampiyonu olan milli güreşçi İlhan Çıtak’a makamında kabul etti. Her iki sporcuya 50’şer cumhuriyet altını hediye eden Bayraktar, spora desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.
 
    İller Bankası’nın sporcuları olan Nur Tatar ile İlhan Çıtak’ı kabul eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar, sporculara 50’şer cumhuriyet altını hediye ederek destek sözü verdi. İller Bankası olarak sporda çok başarılı olduklarını belirten Bayraktar, genç sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
 
    Spora bundan sonra daha fazla destek vereceklerini vurgulayan Bayraktar, daha çok dalda daha çok sporcuların başarılı olabilmesi için gayretlerinin olacağını ifade etti.
 
    Tek tek sporcuları tanıtan Bakan Bayraktar, Karaman Beden Eğitim Öğretmenliği’ni kazanan Nur Tatar ile okulu ile ilgili sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler