Bayraktar Trabzonspor'u uçurdu!

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın sözleri, Trabzonspor hisselerine yaradı.Bakan Bayraktar'ın "Kupayı almak için çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz" açıklamasının ardından Trabzonspor hisseleri 1 haftada yü

Bayraktar Trabzonspor'u uçurdu!

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın sözleri, Trabzonspor hisselerine yaradı.

Bakan Bayraktar'ın "Kupayı almak için çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz" açıklamasının ardından Trabzonspor hisseleri 1 haftada yüzde 40 yükseldi. 

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın, 9 Ocak'ta yaptığı ve Fenerbahçe cephesinin tepki gösterdiği "Hakkımız olan Trabzonspor'umuzun kupasını almak için de çok ince ayarlı bir çalışma yapıyoruz" açıklamasının ardından geçen 1 haftada Trabzonspor hisselerinde "ince ince" yükseliş devam ediyor.

Bayraktar'ın açıklama yaptığı 9 Ocak'ta 10.70 TL olan Trabzonspor hisseleri şampiyonluk beklentisinin artmasıyla birlikte 1 haftada tam yüzde 40 yükseldi. Trabzon hisselerindeki yükseliş dün ise yüzde 17.72 ile zirve yaparken İstanbul Borsası'nın en fazla yükselen hissesi oldu.

DEĞERİ PLAKA KADAR ARTTI
Bordo Mavililerin hisseleri günü 14.95 TL'den tamamladı. Son 1 haftada Trabzonspor'un piyasa değeri de 61 milyon dolar artarak hoş bir tesadüfe de neden oldu. Bilindiği gibi 61 Trabzon'un plaka numarası. Trabzon'un değeri 1 haftada 143 milyon dolardan 204 milyon dolara yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler