Bayanların biletleri ne günü?

Trabzonspor Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı maç için kadın ve çocuk taraftarlara davetiye niteliğindeki biletler Cuma gününden itibaren dağıtılmaya başlanacaktır.Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 4 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşm

Bayanların biletleri ne günü?

Trabzonspor Pazar günü Beşiktaş ile oynayacağı maç için kadın ve çocuk taraftarlara davetiye niteliğindeki biletler Cuma gününden itibaren dağıtılmaya başlanacaktır.

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında 4 Mart Pazar günü saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşma, PFDK'nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle, kadın ve çocuk taraftarlar tarafından takip edilebilecektir.

Kadın taraftarlar ve yanlarında anneleri olmak kaydı ile, on iki yaş ve altı çocuklar Beşiktaş - Trabzonspor müsabakasını izleyebilir.

Beşiktaş Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre kadın ve çocuk taraftarlar için davetiye biletlerin dağıtımına 2 Mart Cuma günü saat 11.00'den itibaren Fiyapı İnönü Stadı bilet satış gişesinden başlanacak ve 18.00'e kadar devam edecek. Biletlerinizi 3 Mart Cumartesi günü 11.00-17.00 saatleri arasında ve bilet kalması durumunda 4 Mart Pazar günü 10.00-19.45 saatleri arasında da alabilirsiniz.                                              

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor