Bayan Taraftarların yoğun ilgisi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun bayanlar ve 16 yaş altı çocukların maçları ücretsiz seyretmesi kararı doğrultusunda Trabzonsporlu bayan taraftarlar, takımlarına destek vermek

Bayan Taraftarların yoğun ilgisi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor - Gaziantepspor karşılaşmasında Türkiye Futbol Federasyonu'nun bayanlar ve 16 yaş altı çocukların maçları ücretsiz seyretmesi kararı doğrultusunda Trabzonsporlu bayan taraftarlar, takımlarına destek vermek için bilet gişelerinin önüne akın etti.

Gaziantepspor'u bu akşam saat 20.00'de konuk edecek olan Trabzonspor'da maçı izlemek isteyen bayan ve çocuk taraftarlar, dünden itibaren kendilerine ayrılan tribünü doldurmak için biletlere yoğun ilgi gösterdi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda hazırlanan özel gişeden kendileri için hazırlanan biletleri almak isteyen bayanlar, gişe önünde uzun bir kuyruk oluşturdu. Bordo-mavili bayan ve çocuk taraftarlar için ayrılan biletlerin tükendiği belirtildi.

AVNİ AKER'DE 18 BİN SEYİRCİ BEKLENİYOR
Bayan taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Gaziantepspor maçını 18 bin kişinin izlemesi bekleniyor. Bordo-mavili kulüp, maça yoğun ilgi gösteren taraftarlarına resmi internet sitesinden teşekkür ederken, takımlarını maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz ifadesini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor