Batur'dan Araklı Yorumu

Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde sahasında Araklıspor'u 3-0 yenerek tur atlayan Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, aldıkları galibiyetin takım üzerinde olumlu bir hava oluşturacağını söyledi.Batur, Akçaabat Sebatspor'un birkaç sezon

Batur'dan Araklı Yorumu

Fortis Türkiye Kupası 1. Kademesi'nde sahasında Araklıspor'u 3-0 yenerek tur atlayan Akçaabat Sebatspor'da, teknik direktör İsmail Batur, aldıkları galibiyetin takım üzerinde olumlu bir hava oluşturacağını söyledi.

Batur, Akçaabat Sebatspor'un birkaç sezondur sürekli düşüş içerisinde olduğunu belirterek, ''Bu düşüş takım üzerinde ister istemez olumsuz bir hava yarattı. Biz buna (dur) demek için mücadele veriyoruz. Bunu başarmak için tüm camianın bütün olması, takıma ve kulübe sahip çıkması gerekmektedir'' dedi.

Araklıspor karşısında üstün tarafın kendileri olduğunu ifade eden Batur, şöyle konuştu:

''Bizim en önemli sorunumuz gol atamamamız ve basit goller yememizdi. Bu maçta gol yemeyerek 3 gol atmayı başardık. Birçok gol pozisyonundan da yararlanamadık. Yeni aldığımız oyuncular henüz tam hazır olmadan oynamak zorunda kaldılar.

Bu oyuncular da tam hazır hale geldiğinde bu takımın çok iş yapacağına inancımız tamdır. Galibiyet ve sahada verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Lige iyi başlayamadık. Ama aldığımız bu galibiyet takım üzerinde olumlu bir hava oluşturacaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor